Vi söker en kommunikatör till AV-Media Kalmar län

Arbetsbeskrivning

Du kommer att driva och utveckla AV-Medias kommunikationsarbete samt vara ett viktigt stöd till verksamheten.

Arbetet innebär att koordinera AV-Medias yttre och inre kommunikation och vara ett dagligt stöd till chef och kollegor. Genom att använda olika medier och kommunikationskanaler ser du till att AV-Medias budskap når sina målgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen i kommunikationsvetenskap om minst 180 hp. Du har mycket goda kunskaper i att använda sociala medier för marknadsföring och kommunikation, samt är skicklig på att uttrycka dig i text, tal och bild. Som person är du lyhörd, strukturerad och effektiv, samt är intresserad av film och nyfiken på digitalt lärande.

Körkort B krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare.
Tillträde snarast

Ansökan

Ansök senast:  2017-02-26
Referensnummer: A651599


Om AV-Media och regionförbundet

AV-Media Kalmar län är ett regionalt resurscentrum i skärningspunkten mellan IT, media, kultur och pedagogik, med huvudsakligen skola och förskola som målgrupp. AV-Media erbjuder bland annat omvärldsbevakning, utbildningar, föreläsningar och ett stort utbud av fakta- och spelfilmer för undervisningsändamål. AV-Media ingår som en separat resultatenhet i regionförbundet.

Regionförbundet i Kalmar län är en politiskt styrd organisation, med ca 80 anställda, som arbetar med tillväxt- och utvecklingsfrågor i Kalmar län. Organisationen är offentligt finansierad och ägs av länets 12 kommuner samt landstinget. Vi erbjuder nätverk, samordning och ekonomiskt stöd för att uppnå konkreta mål som gagnar den regionala utvecklingen. Genom ett snabbt och flexibelt arbetssätt utvecklar vi nya metoder för samarbete mellan olika aktörer, både regionalt, nationellt och internationellt.

Regionförbundets kansli finns på Nygatan 34 i Kalmar. Arbetsplatsen erbjuder en utvecklande och en stimulerande miljö där många olika kompetensområden möts. Vår arbetsplats präglas av öppenhet, personligt ansvar och respekt för varandra.